Skip to content
Groeten
- Andijvie
- Bloemkool + bladeren
- Boerenkool
- Broccoli
- Courgette
- Komkommer
- Koolrabi
- Maïs (moet geplet zijn, het kan anders lijden tot verstoppingen) – weinig ivmsuikers
- Mosterdblaadjes
- Paksoy
- Paprika
- Pastinaak
- Peterselie
- Pompoen (ook de pitten) – weinig ivm suikers
- Raapstelen
- Radijsjes + blaadjes
- Rapen
- Rode bieten (met mate)
- Rozenblaadjes & bloemblaadjes
- Rucola
- Tomaten – zonder de groene stukjes, tomaat moet goed rijp zijn!
- Savooi
- Sla
- Selder (bleekselder, groene en knolselder)
- Spinazie – beperkt
- Spruiten
- Sojascheuten
- Veldsla
- Venkel
- Warmoes
- Waterkers
- Witlof
- Witte kool
- Wortel + loof
Fruit
- Aardbei
- Appel
- Ananas
- Banaan – weinig ivm suikers, en mogelijk verstoppend bij grotere hoeveelheden
- Braam
- Druif
- Frambozen + blaadjes
- Kers
- Kiwi
- Mandarijn
- Mango
- Nectarine – beperkt ivm looizuur (vooral in de bladeren)
- Papaya
- Peer
- Perzik
- Pruim
- Rode -en zwarte bes
- Sinaasappel
- Tamme kastanje
- (Water)meloen