Koppeltjes

Thijntje en Trijntje – klein

°2016
Dit koppeltje is “halfwild”, ttz ze zijn afstammelingen van een wild konijn X een gedumpt tam konijn. Daarom hebben ze een heel veilige en voldoende ruime ren nodig. Hun ren moet zeer ontsnappings-proof zijn (afgesloten rondomrond), omdat halfwildjes een nog veel sterker ontsnappingsinstinct hebben dan gedomesticeerde konijntjes.
Thijntje en Trijntje zijn vrij sociaal. Ze komen aan de tralies eten vragen en je kan ze bij momenten ook strelen. Ze zullen echter nooit supertam worden.
Halfwilde konijntjes zijn omwille van hun temperament wel heel leuk om te observeren.

Flor en Faye – klein

Flor °8/2016 – Faye °2017
Flor werd afgestaan wegens agressie. Hij werd hier gecastreerd, maar bleef een pittig karakter behouden. Het was moeilijk een voedstertje te vinden dat zijn dominante gedrag aankon, maar kleine Faye blijkt een heel goede match.
Faye werd weggehaald bij mensen die haar slecht behandelden. Deze kleine meid kreeg blijkbaar slaag in haar vorige thuis. Ondanks haar negatieve ervaringen is ze heel lief naar mensen.
Samen met Flor vormt ze een mooi koppeltje. Het is duidelijk dat hij de baas is, maar zij lijkt zich daarin te kunnen schikken.
Niet geschikt om bij kinderen te plaatsen, omwille van het temperamentvolle karakter van Flor.

En we zijn nog met veel meer

Wij proberen de site up to date te houden, echter ontbreekt de tijd om alles steeds weer bij te werken. Nog niet ieder konijntje staat online. Dank voor uw begrip.