Voedsters

Becky – °9/2018 – Klein

Becky zat reeds een paar maand in een Aveve-winkel en dreigde terug te worden meegegeven met de fokker. Zogezegd zou die dan met haar verder kweken, maar de kans is groot dat zij zou gedood worden om te eindigen als slangenvoer.

Heel lief meisje.


Tes – °5/2019 – groot

Tes werd samen met haar broertjes en zusjes gevonden in een kartonnen doos. Ze waren toen amper twee weekjes oud. Ze werd hier verder met de hand opgevoed (vervangmelk) en is nu uitgegroeid tot een prachtig konijn!

Heel lief, speels en sociaal.

Tosca – °5/2019 – groot

Tosca werd samen met haar broertjes en zusjes gevonden in een kartonnen doos. Ze waren toen amper twee weekjes oud. Ze werd hier verder met de hand opgevoed (vervangmelk) en is nu uitgegroeid tot een prachtig konijn!

Heel lief, speels en sociaal.

Tinka – °5/2019 – groot

Tinka werd samen met haar broertjes en zusjes gevonden in een kartonnen doos. Ze waren toen amper twee weekjes oud. Ze werd hier verder met de hand opgevoed (vervangmelk) en is nu uitgegroeid tot een prachtig konijn!

Heel lief, speels en sociaal.

Tilly – °5/2019 – groot

Tilly werd samen met haar broertjes en zusjes gevonden in een kartonnen doos. Ze waren toen amper twee weekjes oud. Ze werd hier verder met de hand opgevoed (vervangmelk) en is nu uitgegroeid tot een prachtig konijn!

Heel lief, speels en sociaal.

Pippi – °5/2019 – heel klein

Pippi werd samen met haar broertje hier gebracht. Hun mam had alle andere kleintjes reeds doodgebeten en daarom durfden de baasjes hen niet langer bij haar laten.
Ze werd hier verder opgevoed met de hand/papfles.

Heel lief en sociaal.

Fientje – °2016 – klein

Fientje werd afgestaan omdat de kinderen niet langer interesse hadden in haar.

Dit pittige, vrolijke meisje is nu op zoek naar een goede, nieuwe thuis aan de zijde van een vriendje.

En we zijn nog met veel meer

Wij proberen de site up to date te houden, echter ontbreekt de tijd om alles steeds weer bij te werken. Nog niet ieder konijntje staat online. Dank voor uw begrip.