Rammen

Tijl – °5/2019 – groot

Tijl werd samen met zijn broertjes en zusjes gevonden in een kartonnen doos. Ze waren toen amper twee weekjes oud. Hij werd hier verder met de hand opgevoed (vervangmelk) en is nu uitgegroeid tot een prachtig konijn!

Heel lief, speels en sociaal.

Tristan – °5/2019 – groot

Tristan werd samen met zijn broertjes en zusjes gevonden in een kartonnen doos. Ze waren toen amper twee weekjes oud. Hij werd hier verder met de hand opgevoed (vervangmelk) en is nu uitgegroeid tot een prachtig konijn!

Heel lief, speels en sociaal.

Pierke – °5/2019 – heel klein

Pierke werd samen met zusje Pippi binnengebracht toen hij 2 weekjes oud was. De mama had alle andere kleintjes doodgebeten en daarom durfden de baasjes hen niet meer bij haar laten.

Heel lief en sociaal.

Florijn – °15/4/2018 – heel klein

Dit kleine ventje kwam via VOC Brasschaat bij ons binnen toen hij pas een 14-tal dagen oud was. Hij was door een kat gepakt en naar huis gebracht. Hij werd hier verder opgevoed met de hand.

Heel lief en sociaal, wordt echter absoluut niet graag opgepakt.

Dieuwertje – °2018 – klein

Dit kleine ‘haarbolletje’ werd samen met twee andere rammetjes weggehaald bij een hoogbejaarde dame die hen niet langer kon verzorgen.
De twee broertjes werden reeds geplaatst, maar Dieuwertje had een aantal gezondheidsprobleempjes, die nu gelukkig verholpen zijn.

Dieuwertje is een schattig, beetje verlegen ventje.

Tuur – °5/2019 – groot

Tuur werd samen met zijn broertjes en zusjes gevonden in een kartonnen doos. Ze waren toen amper twee weekjes oud. Hij werd hier verder met de hand opgevoed (vervangmelk) en is nu uitgegroeid tot een prachtig konijn!

Heel lief, speels en sociaal.

Banjer – °12/2017 – groot

Banjer werd samen met een hele hoop andere konijntjes in beslag genomen toen hij pas 14 dagen oud was.

Levendige, vrolijke jongen.

Timon – °5/2019 – groot

Timon werd samen met zijn broertjes en zusjes gevonden in een kartonnen doos. Ze waren toen amper twee weekjes oud. Hij werd hier verder met de hand opgevoed (vervangmelk) en is nu uitgegroeid tot een prachtig konijn!

Heel lief, speels en sociaal.

En we zijn nog met veel meer

Wij proberen de site up to date te houden, echter ontbreekt de tijd om alles steeds weer bij te werken. Nog niet ieder konijntje staat online. Dank voor uw begrip.