PENSION

Tijdens uw vakantie kan u op ons rekenen voor de opvang van uw konijnen.

Aanpassing 9/2021: wegens de vele aanvragen die wij moeten weigeren, vooral tijdens de schoolvakanties, en de beperkte capaciteit, hebben wij beslist het pension enkel nog beschikbaar te stellen voor ex-adoptanten en mensen die reeds klant zijn.
Wij hechten er namelijk veel belang aan dat de konijntjes tijdens hun verblijf hier voldoende ruimte en de nodige aandacht kunnen krijgen.

Tarief

  • 1 konijn = 4€ per dag of 26€ per week
  • 2 konijnen samen = 6,5€ per dag of 42€ per week

De konijntjes worden gehuisvest in een ruime, veilige ren of hok met ren (ongeveer 2 vierkante meter voor een koppel).
Inbegrepen zijn: plasbakje, strooisel, hooi, dagelijks assortiment verse groentjes, een goede kwaliteit korrel (biks), waterpotje, speelgoed zoals een wilgenbruggetje, kattentunnel, knaagmateriaal (takken), …

Voorwaarden

  • De gast(en) moet(en), minstens 3 weken op voorhand, ingeënt zijn tegen Myxomatose en RHD1 en 2 of de gegeven vaccins dienen nog geldig te zijn voor de duur van het verblijf.  Breng hiervoor zeker het vaccinatieboekje mee.  Zonder dit bewijs kunnen we helaas geen konijn toelaten in het pension.
  • Mocht blijken dat het konijn parasieten (vlooien, luizen, mijten) heeft, zullen de kosten voor de behandeling hiervoor doorgerekend worden.  Ook als het konijn ziek wordt en een bezoek aan de dierenarts noodzakelijk is, zal de eigenaar bij het ophalen van het konijn dit dienen te betalen.  Bunny Tails brengt de eigenaar hiervan op de hoogte.
  • Bunny Tails kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ziekte, verwondingen of sterfgeval tijdens het verblijf in het pension. In geval van overlijden zal telefonisch contact opgenomen worden en gevraagd worden wat er met het stoffelijk overschot dient te gebeuren.
  • Bunny Tails zorgt voor het verversen van het hok met zaagsel. Ook voorzien we hooi, een dagelijks assortiment groenvoer en biks.  Als het konijn geen groenvoer gewoon is, gelieve dit ook te melden.
  • De eigenaar verbindt er zich toe het konijn te brengen en ophalen op het afgesproken moment.  Bij verhindering dient de konijnenopvang steeds op de hoogte gebracht te worden en worden de extra kosten in rekening gebracht.
  • Als een eigenaar 7 dagen na het afgesproken ophaalmoment het konijn nog steeds niet heeft opgehaald zonder de opvang te verwittigen, wordt het konijn onherroepelijk eigendom van Bunny Tails vzw.